300 γρ. πράσινη σαλάτα
1 σκ. σκόρδο
10 γρ. τζίντζερ
1/2 πιπεριά τσίλι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/4 ματσάκι κόλιανδρο
50 γρ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. σησαμέλαιο
160 γρ. τόνο, καπνιστό
Για το σερβίρισμα
Κόλιανδρο
Λάιμ
Πεντανόστιμο vegan παστίτσιο
225γ ψιλοκομμένα λευκά μανιτάρια 225 γρ. 175 γρ κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους 3 σκ σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κσ φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο 1 κσ φρέσκο δεντρολίβανο