myflex.gr

Ζύμη από cottage cheese

Υλικά

1 φλ. + 1 κσ. αλεύρι χωρίς γλουτένη

1 ½ κ.γλ. baking powder

1 φλ. cottage

Χρόνος εκτέλεσης
40 λεπτά
Εκτέλεση
1
Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. χτυπάμε καλά να ενωθούν.
2
Προσθέστε το τυρί κότατζ και ανακατέψτε με σπάτουλα να ενωθούν και μετά συνεχίστε να ανακατεύετε με τα χέρια σας μέχρι να σχηματιστεί μια μπάλα ζύμης.
3
Το ζυμώνουμε περίπου 20 φορές. Η ζύμη δεν πρέπει να είναι κολλώδης ούτε στεγνή.
4
Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
5
Προθερμαίνετε στους 180C
6
Τοποθετούμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια και τυλίγουμε σε σχήμα πίτσας με τον πλάστη όσο πιο λεπτό γίνεται.
7
Ψήστε την κρούστα πίτσας για 5 λεπτά.
8
Η κρούστα χωρίς γλουτένη θα απαιτήσει λιγότερο χρόνο ψησίματος.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης