myflex.gr

Υγιεινά μπισκότα με μήλο και κανέλα

Υλικά
  • 2 κόκκινα μήλα
  • 2 Instick ροφήματα σε σκόνη βανίλια
  • 1 αυγό
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 1 1/2 κ.γ. baking powder
  • 2 κ.γ. κανέλα
  • 1 ποτήρι αλεύρι ολικής
  • 1 ποτήρι βρώμη
Χρόνος εκτέλεσης
30 λεπτά
Εκτέλεση
1
Τρίβουμε τα μήλα στον τρίφτη και προσθέτουμε τα Instick ροφήματα, το αυγό, το λάδι, το baking powder και την κανέλα. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2
Προσθέτουμε στο μείγμα το αλεύρι και τη βρώμη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί ζύμη.
3
Παίρνουμε μικρά κομμάτια από το μείγμα, τα πλάθουμε σε μπαλάκια και τα πιέζουμε για να σχηματίσουμε μπισκότα.
4
Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ταψί με λαδόκολλα.
5
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
6
Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν πριν τα σερβίρουμε.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης