-
- 4 φέτες από 1 κουνουπίδι μέτριο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα μυρωδικών:
- 2/3 φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου
- 2/3 φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού
- 30 γρ. σπόροι ροδιού
- 1/4 κουτ. γλυκού μπούκοβο
- 1/2 κουτ. γλυκού κύμινο, σε σκόνη
- 1/2 μικρό ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- χυμός από 2 λεμόνια
- ξύσμα από 1 λεμόνι

Τοφού Γύρος
400γρ τοφού (στεγνωμένο και κομμένο σε λωρίδες) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1/2 κ.γ. τσίλι