myflex.gr

Ασιατικό ρύζι με κιμά

Υλικά

500 γρ. άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς

200 γρ. ρύζι μπασμάτι ωμό

1 κρεμμύδι ξερό

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

2 σκελίδες σκόρδο

120 γρ. αβοκάντο

2 κ.σ. σάλτσα σόγιας με λιγότερο αλάτι

2 κ.σ. σάλτσα Bolognese Nutriyummy 0%

Πιπέρι, πάπρικα

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Χρόνος εκτέλεσης
20 λεπτά
Εκτέλεση
1
Σε ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει προσθέτουμε το ρύζι και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. (αναλογία νερό:ρύζι 2:1)
2
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
3
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για 3’.
4
Έπειτα προσθέτουμε τον άπαχο κιμά, το σκόρδο και σοτάρουμε για 10’.
5
Στο τέλος προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, τη σάλτσα Bolognese 0% της Nutriyummy, το πιπέρι και την πάπρικα.
6
Σοτάρουμε για άλλα 2’ και σερβίρουμε με το ρύζι μας, λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι και το αβοκάντο κομμένο σε φέτες.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης