myflex.gr

Light Cheesecake Red Berries

Υλικά

300γρ. cottage cheese

50γρ. γιαούρτι 2%

1 φακελάκι ΙNSTICK γεύση Βανίλια

120γρ. βρόμη

4 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας

3-4 κουταλιές της σούπας νερό

1 κ.σ μέλι

1/2 φακελάκι ΙNSTICK γεύση Βανίλια

1 πρέζα αλάτι

120γρ. Red Berries κατεψυγμένα 

Χρόνος εκτέλεσης
3 ώρες
Εκτέλεση
1
Αλέθετε τη βρόμη σε μπλέντερ μέχρι να γίνει αλεύρι
2
Προσθέτετε το λάδι καρύδας και στη συνέχεια προσθέστε το μέλι, το μισό φακελάκι ΙNSTICK γεύση Βανίλια, τη 1 πρέζα αλάτι και 3-4 κουταλιές της σούπας νερό, ώστε να φτιάξετε μια κολλώδη ζύμη.
3
Απλώστε σε μία μικρή φόρμα και πιέζοντας και ψήστε στους 220 °C για περίπου 20 λεπτά
4
Προσέχετε να μην ψήσετε πολύ τη ζύμη, ιδανικά χρειάζεται να πάρει ένα ελαφρύ ροζ χρώμα
5
Αφήνετε να κρυώσει για περίπου 1 ώρα
6
Για τη γέμιση: Ανακατέψτε το cottage cheese με το γιαούρτι και το ΙNSTICK γεύση Βανίλια και αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει
7
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε τα Red Berries μαζί με 1 κ.σ νερό και λιώστε μερικά με ένα πιρούνι
8
Ανακατεύετε σε μέτρια φωτιά, συχνά. Την αφήνετε να κρυώσει
9
Απλώστε τη γέμιση cottage cheese πάνω από την βάση βρόμης και προσθέστε τη μαρμελάδα Red Berries
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης