myflex.gr

Ψητό ψαρονέφρι τυλιχτό σε αραβική πίτα με μουστάρδα και λαχανικά

Υλικά

500 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε κυβάκια

4 μεγάλες αραβικές πίτες ολικής άλεσης

3 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. χυμός λεμονιού

1 κ.σ. μουστάρδα 

1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα

1 κ.σ. σάλτσα σόγιας

4 ξυλάκια για σουβλάκια 

12 ντοματίνια

1 μέτριο κρεμμύδι

1 καρότο τριμμένο

1 κ.γ. ρίγανη ξερή τριμμένη

1 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό

Αλάτι

Πιπέρι50γρ μουστάρδα ή 4ALL NUTRITION MAYONNAISE SAUCE

ή 4ALL NUTRITION TOMATO BASIL SAUCE

Χρόνος εκτέλεσης
2 ώρες και 30 λεπτά
Εκτέλεση
1
Για το μαρινάρισμα: Ανακατεύουμε σε ένα μικρό μπολ 1 κ.σ. ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, 1 κ.σ. μουστάρδα, τη γλυκιά πάπρικα και τη σάλτσα σόγιας
2
Τοποθετούμε το ψαρονέφρι μέσα στο ίδιο μπολ και το ανακατεύουμε καλά μέχρι να καλυφθεί παντού με τη μαρινάδα
3
Καλύπτουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να μαριναριστεί
4
Για τη σαλάτα: Σε διαφορετικό μπολ ανακατεύουμε τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, το καρότο, τη ρίγανη, το ξύδι, 2κ.σ. ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο και τα αφήνουμε στην άκρη για 1 ώρα ώστε να μαριναριστούν
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης