myflex.gr

Πέννες ολικής άλεσης με φιλέτο κοτόπουλου

Υλικά

1 κουταλιά λάδι

1 κιλό στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους και ψημένο στο γκριλ

2 φλιτζάνια σπαράγγια, κομμένα στη μέση

10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση

⅔ φλιτζανιού σάλτσα πέστο

2 φλιτζάνια πέννες ολικής αλέσεως (βρασμένες)

Λίγο αλάτι και πιπέρι

Μαϊντανό, για γαρνίρισμα

Χρόνος εκτέλεσης
20 λεπτά
Εκτέλεση
1
Ζέστανε ελαφρώς το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Τοποθέτησε τα σπαράγγια και βάλε τους λίγο αλάτι. Θα πρέπει να τα σοτάρεις για περίπου 3 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.
2
Ανακάτεψε πέστο, ζυμαρικά και κοτόπουλο.
3
Ρίξε και τα ντοματίνια και άσε το φαγητό να πάρει μια βράση.
4
Προαιρετικά προσθέτουμε ως γαρνιτούρα τον μαϊντανό.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης