myflex.gr

Αυγά με πορτομπέλο και σπανάκι

Υλικά

3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 κιλό μανιτάρια portobello

2 , συσκευασίες κατεψυγμένο σπανάκι

4 αυγά

1κ.σ λάδι καρύδας

Χρόνος εκτέλεσης
45 λεπτά
Εκτέλεση
1
Αφαιρούμε το εσωτερικό των μανιταριών πορτομπέλο , τα κόβουμε σε λωρίδες
2
Προσθέτουμε τις λωρίδες μανιταριών και το σκόρδο στο τηγάνι
3
Μαγειρεύουμε με το κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας σε καλά αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 10 έως 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν
4
Ζεσταίνουμε το σπανάκι προσέχοντας να μην καεί
5
Όταν είναι έτοιμο αφαιρούμε από τη φωτιά και στραγγίζουμε το σπανάκι στύβοντας το καλά \
6
Το προσθέτουμε στα πορτομπέλο και ανακατεύουμε καλά
7
Δημιουργούμε 5 λακκούβες στο μείγμα και σπάμε τα αβγά
8
Καλύπτουμε με ένα καπάκι , Μαγειρέψτε για 10-12’
9
Σερβίρουμε όταν είναι έτοιμο με φρεσκοτριμμένο πιπέρι!
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης