225γ ψιλοκομμένα λευκά μανιτάρια 225 γρ.
175 γρ κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
3 σκ σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κσ φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
1 κσ φρέσκο δεντρολίβανο
2 κσ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
130 γρ κατεψυγμένος αρακάς
130γ κατεψυγμένο καλαμπόκι
150 γρ σέλινο, ψιλοκομμένο
225 γρ ξηρές καφέ φακές
2 κσ πελτέ ντομάτας
1 φλ ζωμός λαχανικών
Για την Πατάτα:
1175 γρ πατάτες, καθαρισμένες και ψιλοκομμένες
120 ml γάλα αμυγδάλου
2 κσ ελαιόλαδο
1 κγλ σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι και πιπέρι
Για τις Γλυκοπατάτες και τα Ρεβίθια:
4 μικρές έως μέτριες γλυκοπατάτες, κομμένες στη μέση
1 κονσέρβα ρεβίθια στραγγισμένα και ξεπλυμένα
1,5 κσ ελαιόλαδο
2 κσ καπνιστή πάπρικα
1 κγλ κύμινο
2 κγλ σκόρδο σε σκόνη
2 κγλ κρεμμύδι σε σκόνη
2 κσ θυμάρι
Αλατοπίπερο
Για τις Ντομάτες:
2 φλ ντοματίνια, κομμένα
2 κσ φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1/4 φλ κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
2 κσ ξύσμα λεμονιού
1 κσ ελαιόλαδο
2 σκ σκόρδο, λιωμένες
Αλατοπίπερο
Για τη Σάλτσα Ταχίνι με Σκόρδο:
1/4 φλ ταχίνι
1/4 φλ ζεστό νερό (συν περισσότερο για να ρυθμίσετε τη συνοχή)
2 σκ σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κσ χυμό λεμονιού
1/4 κγλ καπνιστή πάπρικα
1/2 κγλ τσίλι
Αλατοπίπερο
150 γρ αλεύρι αμυγδάλου
120 γρ ταχίνι NUTRIYUMMY TAHINIPRO Pistachio & Tahini
70 γρ μέλι
1 κγλ εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
Πρέζα αλάτι
Σουσάμι (για επικάλυψη)
225 γρ κόκκινες φακές, μουλιασμένες για τουλάχιστον 2 ώρες
22 γρ ψύλλιουμ
3 κγλ μπέικιν πάουντερ
2 κσ μηλόξυδο
60 ml νερό
½ κγλ αλάτι
1 φλ. + 1 κσ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
1 ½ κ.γλ. baking powder
1 φλ. cottage
2 μήλα
Κανέλα
Μοσχοκάρυδο
Καρύδια τριμμένα (προαιρετικά)
2 μπανάνες ώριμες
1 γλ. βρώμη αλεσμένη
1 κ.σ. λιναρόσπορος
1 κ.σ. σταφίδες χωρίς προσθήκη ζάχαρης
1 κ.σ. NUTRIYUMMY ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ 400g
1 κ.γ. baking powder
3 κ.σ. granola χωρίς προσθήκη ζάχαρης
250 γρ. ζυμαρικά ολικής (ωμά)
500 γρ. μπρόκολο
250 γρ. cottage
100 γρ. γιαούρτι 2%
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ κ.γ. Μπούκοβο, μαύρο πιπέρι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. ξύσμα λεμόνι
Χυμός από ½ λεμόνι