Χουρμάδες 6-7
Βρώμη200 γρ
Ταχίνι 100 γρ
Μέλι 100 γρ
Ξηροί καρποί ( καρύδια ή φουντούκια μερικώς σπασμένα) 50γρ
Κακάο 1-2 κ. γλυκού
Κανέλλα 1 κ. γλυκου
Χουρμάδες 6-7
Βρώμη200 γρ
Ταχίνι 100 γρ
Μέλι 100 γρ
Ξηροί καρποί ( καρύδια ή φουντούκια μερικώς σπασμένα) 50γρ
Κακάο 1-2 κ. γλυκού
Κανέλλα 1 κ. γλυκου
2 ώριμες μπανάνες
1 αυγό
50 γραμμάρια γιαούρτι 0%
20 γρ. λάδι καρύδας
50 γρ. Βρώμης
80 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως
30g πρωτεΐνη Yamamoto Iso Fuji με γεύση βανίλια
½ φακελίσκο baking powder
1 κουταλιά της σούπας πικρό κακάο
2 φακελάκια Instick Βανίλια
600 γρ κολοκύθα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια 1 καρότο καθαρισμένο και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 1 πατάτα μικρή 1 σκελίδες σκόρδο, 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 750 ml νερό ή ζωμό λαχανικών Αλάτι , πιπέρι, κόλιανδρο, κάρυ 2 κ. σούπας ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κολοκύθα έτοιμη βρασμένη
Υλικά (για 2 κρέπες) Για τις 2 κρέπες
30 γρ. μίγμα Yamamoto About Breakfast
200mL γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
Για το σερβίρισμα
15 γρ. φυστικοβούτυρο ή
Healthyco Proteinella Protein Spread
(όλες οι γεύσεις)
1 μπανάνα
15 γρ. σιρόπι
400 γρ. στήθος κοτόπουλο ωμό
100 γρ. ρύζι γλασέ
1000 mL νερό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
έτοιμο ζωμό κοτόπουλου
1/2 ματσάκι μαΐντανός
1 κρεμμύδι
1 καρότο
1 σέλερι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.γ. πιπέρι, θυμάρι
1 ντομάτα, 1 πιπεριά, 1 κολοκύθι
(ή έναν άλλο συνδυασμό λαχανικών της επιλογής μας)
40γρ ρύζι της αρεσκείας μας (π.χ. καστανό, basmati, κλπ)
120γρ κιμά μοσχαρίσιο
5-6 φυλλαράκια φρέσκος δυόσμος
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ κ.σ. λάδι καρύδας
Για τα γιουβαρλάκια:
500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος
100-150γρ. ρύζι γλασέ
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος θυμάρι
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
2 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος
2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 αβγό μέτριο
1 ½ λίτρο νερό
2 φύλα δάφνης δεντρολίβανο
1 κύβος ζωμού κότας φλούδες από
1 λεμόνι
Για την σάλτσα:
200 γρ. γιαούρτι
2% στραγγιστό χυμός από 1 λεμόνι
Πιπέρι
Αλάτι
3 κ.σ. άνηθο
2 κ.σ. ζωμό από τα γιουβαρλάκια
200γρ. κιμά από στήθος γαλοπούλας
1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
1 μικρή ντομάτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
1κ.γ. γεμάτο μουστάρδα
5 φύλλα δυόσμο
400-500γρ. φιλέτο κοτόπουλο
2 κ.σ. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
2κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
100γρ. κρασί λευκό (προαιρετικά)
300γρ. νερό
500γρ. σπανάκι
200γρ. μανιτάρια champignon ή άλλο είδος της αρεσκείας μας (προαιρετικά)
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
½ ματσάκι άνηθο
ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
40-50γρ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι