myflex.gr

Χαλβάς Dubai

Υλικά

350 γρταχίνι Nutriyummy TahiniPro Spread Tahini & Pistachio

100 γρ. φύλλο κανταΐφι

2 Instick γεύση Φιστίκι

70 γρ. νερό

1 βανιλίνη

120 γρ. αμύγδαλα

1 Instick Σοκολάτα

Χρόνος εκτέλεσης
20 λεπτά
Εκτέλεση
1
Βάζουμε το ταχίνι Nutriyummy TahiniPro Spread Tahini σε ένα μεγάλο μπολ.
2
Κόβουμε το κανταΐφι σε μικρές λωρίδες
3
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το κανταΐφι και το σοτάρουμε για 2-3 λεπτά
4
Ρίχνουμε το Instick Φιστίκι, σοκολάτα ,το νερό και με μια κουτάλα για 2 λεπτά.
5
Αφαιρούμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μείγμα σε τρεις δόσεις στο μπολ με το ταχίνι, ανακατεύοντας με την κουτάλα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
6
Προσθέτουμε τη βανιλίνη και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να πήξει το μείγμα.
7
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε τα αμύγδαλα και ανακατεούμε καλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
8
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια φόρμα για χαλβά και αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου ή στο ψυγείο.
9
Σερβίρουμε με Nutriyummy 0% Syrup Chocolate 425 ml
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης