myflex.gr

Κρύα σαλάτα με φασόλια ροβίτσα, ρύζι και αβοκάντο

Υλικά

Υλικά για 7 μερίδες:

250γρ ρύζι (μιξ ρυζιών καστανού, κόκκινου και άγριου)

200γρ φασόλια ροβίτσα

1 αβοκάντο

4 μικρές ντομάτες

1 πρέζα αλάτι

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Χρόνος εκτέλεσης
30 λεπτά
Εκτέλεση
1
Μουλιάζουμε το ρύζι και τη ροβίτσα για 1 ώρα σε νερό.
2
Πετάμε το νερό και βράζουμε το ρύζι και τη ροβίτσα σε 5 ποτήρια νερό για 30’ περίπου, σβήνουμε τη φωτιά, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε για άλλα 30’ μέχρι να ρουφήξουν τα νερά τους και να κρυώσουν λίγο.
3
Kόβουμε το αβοκάντο και τις ντομάτες σε μικρά κυβάκια.
4
Ρίχνουμε το ρύζι και τη ροβίτσα σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης