- 1 ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 τριμμένη μελιτζάνα (380γρ)
- 2 γλυκοπατάτες κομμένες σε κυβάκια (700γρ με τη φλούδα)
- 500γρ άσπρα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 350γρ φύλλα σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο
- 1 κ.γ. σκόνη κάρυ
- ½ κ.γ. σκόνη τζίντζερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 250mL γάλα καρύδας light

Τοφού Γύρος
400γρ τοφού (στεγνωμένο και κομμένο σε λωρίδες) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1/2 κ.γ. τσίλι