myflex.gr

Μήλο σε ροδέλες με φυστικοβούτυρο και ινδοκάρυδο

Υλικά
  • 1 μήλο (300γρ)
  • 1 κ.σ. φυστικοβούτυρο (20γρ)
  • 1 κ.σ. τριμμένο ινδοκάρυδο (10γρ)
Χρόνος εκτέλεσης
10 λεπτά
Εκτέλεση
1
Κόβουμε το μήλο σε ροδέλες.
2
Αλείφουμε κάθε φέτα με φυστικοβούτυρο και πασπαλίζουμε από πάνω με ινδοκάρυδο.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης