ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ:
500 γρ. μοσχαρίσος κιμάς
1 αυγό
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 κουταλιά γλυκού ξύσμα λεμονιού
1 κουταλιά σούπας πικάντικη μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας κόλιανδρος ξερός
1 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
60 ml ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ:
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
350 ml χυμός πορτοκαλιού
1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. σούπας μαρμελάδα NUTRIYUMMY APRICOT LIGHT JAM
60 ml ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι