myflex.gr

Ομελέτα με σπανάκι και φέτα

Υλικά

1 κ.σ  ελαιόλαδο

400γρ. σπανάκι baby

2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα

2 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο

6 αυγά (5 ασπράδια 1 κρόκο)

100γρ. φέτα light τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Χρόνος εκτέλεσης
20 λεπτά
Εκτέλεση
1
Ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι για 2 λεπτά.
2
Προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
3
Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον άνηθο.
4
Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε.
5
Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και από πάνω πασπαλίζουμε την φέτα.
6
Χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε με καπάκι να ψηθεί η ομελέτα για 3-4 λεπτά ακόμη.
7
Με τη βοήθεια πιάτου τη γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη για 3-4 λεπτά.
8
Σερβίρουμε.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης