myflex.gr

Παγωτό Σορμπέ Φράουλα

Υλικά

200 γρ. φράουλες

½  κ.γ. γλυκαντικό σε σκόνη (ή στιγμιαίο ρόφημα χωρίς θερμίδες INSTICK)

20 mL γάλα αμυγδάλου (ή γάλα καρύδας)

NUTRIYUMMY FOREST FRUITS SYRUP 425ML (προαιρετικά)

 

Χρόνος εκτέλεσης
10 λεπτά
Εκτέλεση
1
Πλένουμε καλά τις φράουλες και αφαιρούμε τα φύλλα.
2
Τοποθετούμε τις φράουλες στην κατάψυξη για 2-3 ώρες τουλάχιστον, μέχρι να παγώσουν καλά και να μην μπορούν να διασπαστούν με το χέρι.
3
Αφαιρούμε από την κατάψυξη και προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου και το γλυκαντικό σε σκόνη ή το στιγμιαίο ρόφημα χωρίς θερμίδες INSTICK. H ποσότητα του γάλακτος είναι τέτοια, ώστε να μπορέσει να ομογενοποιηθεί το μίγμα χωρίς να γίνει πολύ υγρό (η αναλογία είναι 10mL γάλα/100γρ. φράουλες).
4
Λιώνουμε το μίγμα με multi ή ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά και να μην υπάρχουν κομμάτια φράουλας.
5
Τοποθετούμε σε μπολ και αν θέλουμε προσθέτουμε από πάνω σιρόπι NUTRIYUMMY FOREST FRUITS SYRUP 425ML για έξτρα απόλαυση.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης