myflex.gr

Σοκολατάκια

Υλικά

80γρ γιαούρτι 0%

15γρ πικρό κακάο

15γρ αλεσμένη βρώμη

10γρ μέλι

20γρ φυστικοβούτυρο ή πρωτεϊνικό άλειμμα

HEALTHYCO PROTEINELLA SPREAD

Λίγο πικρό κακάο

Ξύσμα πορτοκαλιού

Κανέλα

Χρόνος εκτέλεσης
35 λεπτά
Εκτέλεση
1
Τοποθετούμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το μέλι, το πικρό κακάο, το ξύσμα πορτοκαλιού, την αλεσμένη βρώμη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές μίγμα.
2
Με τα χέρια σχηματίζουμε μπαλάκια.
3
Τοποθετούμε σε πιατέλα και μεταφέρουμε στο ψυγείο για 10’.
4
Σε ένα μπολ τοποθετούμε το φυστικοβούτυρο ή το πρωτεϊνικό άλειμμα HEALTHYCO PROTEINELLA SPREAD και, αν χρειάζεται το ανακατεύουμε ώστε να έχει λεπτόρρευστη και μαλακή υφή σε όλη την έκτασή του.
5
Αφαιρούμε τα σοκολατάκια από το ψυγείο και βουτάμε μέσα στο φυστικοβούτυρο ή το άλειμμα.
6
Τοποθετούμε ξανά σε πιατέλα. Μεταφέρουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 20’ ή για ολόκληρη τη νύχτα.
7
Όταν θέλουμε να τα σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με λίγο κακάο και κανέλα και καταναλώνουμε.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης