Υλικά για το προζύμι
9 γρ. ξηρή μαγιά
20 γρ. ζάχαρη
50 γρ. αλεύρι για τσουρέκια
150 γρ. χλιαρό γάλα αμυγδάλου άγλυκο
Υλικά για τα τσουρέκια
80 γρ. ζάχαρη
700 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
120 γρ. γάλα αμυγδάλου
100 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
120 γρ. ηλιέλαιο
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1/4 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. μαστίχα
4-5 σπόρους κάρδαμο
Άλλα υλικά
50 γρ. γάλα αμυγδάλου για άλειμμα
3 κ.σ. αμύγδαλο φιλέ