myflex.gr

Wrap με αβοκάντο και σολομό

Υλικά
  • 100 γρ. πράσινα φυλλώδη λαχανικά της αρεσκείας σας
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 2 μεσαίες τορτίγιες
  • 60 γρ. τυρί light
  • 300 γρ. σολομό
  • 120 γρ. αβοκάντο
Χρόνος εκτέλεσης
20 λεπτά
Εκτέλεση
1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα.
2
Μαρινάρουμε σε ένα μπολ τον σολομό με θυμάρι, σκόρδο, πάπρικα και πιπέρι.
3
Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας και τον σολομό και ψήνουμε 5-10 λεπτά.
4
Απλώνουμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας και μοιράζουμε τις φέτες τυρί, τον σολομό, το αβοκάντο σε φέτες, τα λαχανικά, τυλίγουμε και σερβίρουμε.
*Τα γραμμάρια που αναφέρονται στην συνταγή είναι ενδεικτικά.
Οι ποσότητες των υλικών προσαρμόζονται σύμφωνα με το MyFlexMenu σας!
Διαβάστε επίσης